• Home
  • Afgeronde Projecten
Verbouwing woonhuis in Den Hoorn

Verbouwing woonhuis in Den Hoorn

Eerste fase - In Den Hoorn verbouwen en moderniseren we een woning uit 1966. We bouwen onder andere een nieuwe erker en er komt een glazen corridor tussen de twee woongedeeltes in. Het dak wordt deels vervangen en grondig geïsoleerd.

Nieuwbouw Verzetstraat 38 in Den Burg

Nieuwbouw Verzetstraat 38

In de zomer van 2018 hebben we een nieuwe woning aan de Verzetstraat in Den Burg opgeleverd. Voor een verslag van de bouw klikt u op de afbeelding hiernaast.  

Renovatie Hotel De Lindeboom (foto Texels Content)

Renovatie Hotel De Lindeboom

Nadat het hotel in 2017 werd uitgebreid met een nieuwe vleugel, renoveren we nu de 25 hotelkamers die zich in het oude gedeelte bevinden. Deze kamers krijgen op termijn allemaal dezelfde 'look & feel' als de nieuwe hotelkamers.

Novalishoeve Texel (foto Texels Content)

Renovatie stolp en bijgebouwen Novalishoeve

Nabij Den Hoorn ligt de biologisch-dynamische boerderij Novalishoeve; een zorgboerderij met 40 cliënten. In de herfst en winter van 2017/2018 voerden wij renovatiewerkzaamheden uit aan de stolpboerderij en een bijgebouw, en we maakten een nieuw koelgebouw voor de verse producten.

TESO Havengebouw en Kiosk

TESO Havengebouw en Kiosk
Voor TESO voegde Duin Bouwbedrijf het havengebouw en de kiosk in Den Helder samen, waarbij tevens een dakterras en nieuw restaurant werden gerealiseerd. De bouwwerkzaamheden startten begin januari 2017, het restaurant werd al in april opgeleverd. Werkzaamheden aan het havengebouw en zonneterras werden enige maanden later afgerond.

De Eilandkeuken (foto Texels Content)

De Eilandkeuken
De Eilandkeuken opende in juli 2017 een nieuw restaurant aan de Gravenstraat in Den Burg met een compleet nieuwe keuken. Daarbij bouwden we  op de bovenverdieping een woning en twee ruime gastenkamers.

 

Uitbreiding Bij Jef Den Hoorn (foto Texels Content)

Uitbreiding Hotel Restaurant Bij Jef in Den Hoorn
Jef Schuur en Nadine Mögling van Hotel en Restaurant 'Bij Jef' hebben in 2016 hun bedrijf verbouwd en uitgebreid. De keuken van Bij Jef is bijna vier keer zo groot geworden en het aantal luxe kamers groeide van acht naar twaalf. Het bestaande pand en de nieuwbouw werden aan de achterzijde met elkaar verbonden door een betonnen bordes met glas.

Aanbouw Stappeland 201

Aanbouw Stappeland 201

De recreatiewoning aan het Stappeland 201 bij De Koog krijgt een ruime aanbouw van ca. 3 x 8 meter. Ook het terras wordt uitgebreid en er komt een windscherm omheen om lekker 'in het luwtje' te zitten.

De Waerden

Woonproject De Waerden in Den Burg

Op de hoek Molenstraat en Anne Frankstraat in Den Burg bouwde Duin Bouwbedrijf 16 wooneenheden plus een multifunctionele ruimte voor opdrachtgever Woontij. De woningen zijn bestemd voor cliënten van De Waerden (dienstverlenende organisatie voor mensen met een beperking).

Uitbreiding en verbouwing Hotel De Lindeboom

Uitbreiding en verbouwing Hotel De Lindeboom

De Lindeboom is een driesterrenhotel in het centrum van Den Burg, gelegen aan het dorpsplein 'De Groeneplaats'. Het is een beeldbepalend gebouw met een rijke historie. Bij het hotel zijn ook een Café en een Restaurant gevestigd, elk met eigen ingang.

Café Brasserie De Lindeboom (foto Texels Content)

Café Brasserie De Lindeboom
Café De Brasserie is samen met het bijbehorende Hotel De Lindeboom en Restaurant Het Schoutenhuijs een begrip in Den Burg. Het Schoutenhuijs was in december 2015 al helemaal gerestyled, en om aan te sluiten bij de verbouwing en uitbreiding van het bijbehorende hotel De Lindeboom is ook de Brasserie verbouwd.

Woonhuis in Oosterend

Woonhuis in Oosterend
In Oosterend ving Duin Bouwbedrijf in november 2015 aan met de bouw van een woonhuis met berging, in opdracht van de familie Ploeg. Het betreft een huis met drie slaapkamers, een badkamer, keuken en ruime berging. De woning ligt aan de Schoolstraat en is begin september 2016 opgeleverd.

Waddenhof – vier Waddenlodges

Waddenhof - vier waddenlodges
In de Prins Hendrikpolder, aan de waddenkant van Texel, heeft Duin Bouwbedrijf in januari 2016 vier Waddenlodges opgeleverd. Moderne en duurzame vakantiewoningen, ontworpen door architectenbureau Concrete uit Amsterdam.