Werkplaats Duin Bouwbedrijf

Het kloppend hart van ons bedrijf

Onze timmermannen zijn dagelijks actief in de ruime werkplaats van Duin Bouwbedrijf. De werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur en je kunt het zo gek niet verzinnen of het kan er gemaakt worden, van kleine tot zeer grote projecten. 

Van kozijnen tot gootklossen

Bijna alle bewerkingen kunnen we uitvoeren in de werkplaats. Zowel moderne als traditionele opdrachten verwerken we hier. In alle mogelijke variaties: recht of gebogen; strak of met profiel. Daarbij kunt u denken aan kozijnen, puien, paneeldeuren, goten, trappen, etc. De laatste tijd is er weer meer oog voor oorspronkelijke details bij het bouwen, zoals het plaatsen van traditionele gootklossen of het in oude luister herstellen van een met riet gekapt dak. Voor dit soort ambachtelijk werk kunt u ons bij wijze van spreken wakker maken, daar worden we blij van! 

 

Renoveren en restauratie

Restauratie is een vak apart. Een meubel, deur of trap weer in oude glorie herstellen is fantstisch  om te doen. Je kunt het wel vervangen door iets nieuws, maar een antiek stuk heeft zijn eigen uitstraling, verhalen en geschiedenis. Het is net als het renoveren van een oud huis. Een mooi oud pand weer in oude luister herstellen geeft veel voldoening. Het is ambachtelijk werk met veel oog voor detail. Iets om aan Duin Bouwbedrijf over te laten.

Schappelijke prijs     

Vraagt u zich af of het veel kost om iets in de werkplaats van Duin te laten maken?  Dat zal u meevallen. Door de groothandelskorting op de inkoop kunnen we  hout van de beste kwaliteit gebruiken, voor een schappelijke prijs.  Doordat onze medewerkers ervaren timmerlieden zijn, blijven de arbeidsuren binnen de perken. Bedenk van te voren dat als u gaat voor kwaliteit, u goede keuzes moet maken.
Een bijkomend voordeel van het laten vervaardigen van projecten in de werkplaats is dat wij de stukken ook nog in de grondverf en de lak kunnen zetten voordat deze geplaatst worden. Dit scheelt weer tijd op de bouwplaats of bij u thuis.  

Wilt u informatie of een prijsopgave ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

 

 

 * Filmpje!  Klik op de foto hieronder voor een impressie van het maken van een bijzonder essenhouten kozijn voor restaurant De Eilandkeuken in Den Burg. 

  

 (foto's en filmpje: Mieke de Vries - Texels Content)