• Home
  • Afgeronde Projecten
Verbouwing Landhuis

Verbouwing landhuis

Bij 't Horntje verbouwden we een landhuis. We isoleerden de gehele kap. Op de begane grond realiseerden we een appartement, op de bovenverdieping kwamen twee luxe suites.

Aanbouw recreatiewoning Hoge Berggebied

Aanbouw recreatiewoning Hoge Berggebied

Op het oude land van Texel maakten we een aanbouw aan een recreatiewoning. Het bestaande gebouw werd in oppervlakte verdubbeld en kreeg aan de achterzijde een woonkamer met glazen pui, bijkeuken en entree. Het rieten dak werd aangeheeld over de gehele uitbouw.

Uitbreiding Prins Hendrik Hotel

Uitbreiding Prins Hendrik Hotel

Het Prins Hendrik Hotel aan de waddendijk is uitgebreid met vier nieuwe stijlvolle hotelkamers met badkamer. Daarbij hebben we het trappenhuis aangepast en  dakkapel aan de achterzijde vergroot .

Nieuwbouw Verzetstraat 38 in Den Burg

Nieuwbouw Verzetstraat 38

In de zomer van 2018 hebben we een nieuwe woning aan de Verzetstraat in Den Burg opgeleverd. Voor een verslag van de bouw klikt u op de afbeelding hiernaast.  

Verbouwing Gerritslanderdijkje 142

Verbouwing Gerritslanderdijkje 142

Aan het Gerritslanderdijkje nabij Den Burg verbouwden we een recreatiewoning. De gehele woning werd, op een enkele muur na, opnieuw opgetrokken. 

Renovatie Hotel De Lindeboom (foto Texels Content)

Renovatie Hotel De Lindeboom

Nadat het hotel in 2017 werd uitgebreid met een nieuwe vleugel, renoveren we nu de 25 hotelkamers die zich in het oude gedeelte bevinden. Deze kamers krijgen op termijn allemaal dezelfde 'look & feel' als de nieuwe hotelkamers.

Novalishoeve Texel (foto Texels Content)

Renovatie stolp en bijgebouwen Novalishoeve

Nabij Den Hoorn ligt de biologisch-dynamische boerderij Novalishoeve; een zorgboerderij met 40 cliënten. In de herfst en winter van 2017/2018 voerden wij renovatiewerkzaamheden uit aan de stolpboerderij en een bijgebouw, en we maakten een nieuw koelgebouw voor de verse producten.

Verbouwing woonhuis in Den Hoorn

Verbouwing woonhuis in Den Hoorn

Eerste fase - In Den Hoorn verbouwen en moderniseren we een woning uit 1966. We bouwen onder andere een nieuwe erker en er komt een glazen corridor tussen de twee woongedeeltes in. Het dak wordt deels vervangen en grondig geïsoleerd.

Uitbreiding Plus - De Cocksdorp

Uitbreiding Plus Supermarkt

In De Cocksdorp breiden we supermarkt Plus over de gehele achterzijde uit met 10 meter. Deze ruimte zal worden benut voor exta winkelruimte, een ruimer magazijn en een grotere koeling.

TESO Havengebouw en Kiosk

TESO Havengebouw en Kiosk
Voor TESO voegde Duin Bouwbedrijf het havengebouw en de kiosk in Den Helder samen, waarbij tevens een dakterras en nieuw restaurant werden gerealiseerd. De bouwwerkzaamheden startten begin januari 2017, het restaurant werd al in april opgeleverd. Werkzaamheden aan het havengebouw en zonneterras werden enige maanden later afgerond.

De Eilandkeuken (foto Texels Content)

De Eilandkeuken
De Eilandkeuken opende in juli 2017 een nieuw restaurant aan de Gravenstraat in Den Burg met een compleet nieuwe keuken. Daarbij bouwden we  op de bovenverdieping een woning en twee ruime gastenkamers.

 

Uitbouw vakantiewoning

Uitbouw vakantiewoning Gerritslanderdijkje

Aan het Gerritslanderdijkje renoveerden we een vakantiewoning.
Het 6-persoonsvakantiehuis is uitgebreid met een moderne uitbouw van zo'n 30 m2.

Uitbreiding Bij Jef Den Hoorn (foto Texels Content)

Uitbreiding Hotel Restaurant Bij Jef in Den Hoorn
Jef Schuur en Nadine Mögling van Hotel en Restaurant 'Bij Jef' hebben in 2016 hun bedrijf verbouwd en uitgebreid. De keuken van Bij Jef is bijna vier keer zo groot geworden en het aantal luxe kamers groeide van acht naar twaalf. Het bestaande pand en de nieuwbouw werden aan de achterzijde met elkaar verbonden door een betonnen bordes met glas.

Aanbouw Stappeland 201

Aanbouw Stappeland 201

De recreatiewoning aan het Stappeland 201 bij De Koog krijgt een ruime aanbouw van ca. 3 x 8 meter. Ook het terras wordt uitgebreid en er komt een windscherm omheen om lekker 'in het luwtje' te zitten.

De Waerden

Woonproject De Waerden in Den Burg

Op de hoek Molenstraat en Anne Frankstraat in Den Burg bouwde Duin Bouwbedrijf 16 wooneenheden plus een multifunctionele ruimte voor opdrachtgever Woontij. De woningen zijn bestemd voor cliënten van De Waerden (dienstverlenende organisatie voor mensen met een beperking).

[12  >>